Timebestilling

Vi har endelig fått timebestilling automatisk! Det vil si at du som kunde kan sitte hjemme og se når vi har ledig og booke den timen du ønsker!

Så hva tilbyr vi:

Prøvetime 1. gang: 90 min med en kundekonsulent. Her får du prøve så mange kjoler du orker og vi føler er riktig for deg. Vi anbefaler at du ikke har med deg mer enn maks 2-3 stk. Dette fordi det blir frustrerende for deg å få mange meninger fra de som er med.

Prøvetime 2. gang: 60 min med kundekonsulent .  Her får du 1 time prøving fordi du har vært hos oss før og vi vet hva du skal tilbake og prøve. Det samme gjelder her, maks 2-3 stk som er med.

Prøve 1-3 brudekjoler: Varighet 30 min. Her får du mulighet til å prøve igjen favorittene dine!

Tilpasning med skredder: 30 min med skredder. Her gjør du tilpasningene på kjolen din. Det lønner seg ikke å ha med seg mange mennesker og varigheten er kun 30 min. Husk sko!

Henting etter søm: 30 min med skredder. Nå er kjolen din ferdig justert og du skal hente den. Du prøver den selvsagt og ser at den passer perfekt.

Tilbehør brudekjole: 30 min med kundekonsulent. Her ser vi på tilbehør til brudekjolen din. Husk at vi har undertøy, slør, sko, hårpynt og smykker i stort utvalg.

Prøving herretøy: 30 min med kundekonsulent. Her ser vi på herretøy, enten det er dress, smoking eller livkjole.

Prøving selskapstøy: 30 min med kundekonsulent. Her ser vi på selskapskjoler. Enten det er bryllup, fest, galla eller skoleball. 

Prøving barnetøy: 30 min med kundekonsulent. Her ser vi på tøy til barna. Enten det er brudepike, brudesvenn eller begge deler.

Henting av brudekjole: 30 min med kundekonsulent. Dersom det er lenge til du skal gifte deg og ikke vil tilpasse kjolen ennå. så kan du hente kjolen din, og evnt se på tilbehør.

VIP kveld

Ta med deg opp til fem venninner og tilbring to timer hos oss utenfor åpningstid. Vi serverer bobler, frukt og lett mat / snacks.

Pris: 1 500,-

Må bookes minimum en uke i forveien. Gjelder mandag til og med lørdag. Må bookes via telefon eller mail.

Tlf: 67 80 89 00 evnt mail: info@christiane.no

Husk at det fremdeles er mulig å sende oss både mail og ta en telefon til oss ang timebestillinger. Det er bare hyggelig, vi har bare opprettet denne timebestillingen som et supplement.

Ha en strålende kveld, og har dere spørsmål er det bare å ta kontakt,

OG HUSK. VI HAR OGSÅ DROP IN HVER DAG FOR DE SOM ØNSKER DET! SELV OM DET SER FULLBOOKET UT ER DET ALLTID EN EGEN ANSATT SOM TAR SEG AV DE SOM KOMMER INNOM. VELKOMMEN! 

Kjersti, Camilla, Karina og Tonje

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *