Sjefen vår: Tonje Jannson


Tonje Jansson, skrevet av Camilla og Karina en sen ettermiddag.
Tonje er vår sjef, eller som vi liker å kalle henne, jobb-kona, ungdommen, gledessprederen og vår venn. Hun er en tøff blondine som ikke ser ut som hun er en dag over 35år og har energien og ideene for å gjøre dagene ekstra spennende.

I 2015 tok hun hovedansvar over Christiane Brudesalong da hun kom over de perfekte lokalene i Sandvika. Spontant ble det bestemt at alt skulle flyttes fra Tjøme til de store lokalene vi har i dag. Tonje har hele livet vært med i utviklingen av Christiane Brudesalong siden hennes mor, Kjersti begynte for 25 år siden i Oslo.

Tonje er fra Langhus men er i dag bosatt i Rykkinn med hennes samboer Niels og hennes nydelige barn og bonusbarn, Else, Fredrik og Sophie. Tonje er den typiske super-mammaen fra film, som kjører rundt til fotballtreninger, ballett og bursdager men på en aller annen måte fremdeles klarer å være karrierekvinne og en god venn. Hun er en fantastisk sosial person som kommer lett i dype og gode samtaler med hvem som helst, ALLE kjenner Tonje!

Christiane Brudesalong er en familiebedrift, ikke fordi vi alle er i familie, men fordi hun er så inkluderende med et så stort hjerte at vi har blitt det. I hektiske tider gir hun oss motivasjon til å mestre alt, og glede for å gå på jobb. og etterpå sier hun aldri nei til litt bobler med de hun er glad i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *