Leveringstid på brudekejole

Daglig kommer det spørsmål som: «når er siste frist for å bestille brudekjolen min?»

Vel, nå skal jeg forsøke å forklare så godt jeg kan!

Det er opp til 5-6 mnd leveringstid på brudekjoler. Dette gjelder nesten samtlige av våre leverandører. Noen har imidlertid ekspress levering mot et tillegg i prisen, andre har noen bestselgere som kan leveres på 10 uker.

 

 Når du er i brudesalongen hos oss mener vi aldri å presse dere til å ta en avgjørelse, MEN det er veldig leit både for oss og deg at det er mindre enn 2 uker igjen til bryllupet og kjolen ikke er kommet. Dette er rett og slett fordi mine skreddere ønsker seg 4 uker på tilpasning. Ikke det at de bruker 4 uker på å sy en kjole, men fordi det er mange kjoler som skal tilpasses i sesong. Og hvis du som brud ikke er helt fornøyd første gang må vi kanskje sy en gang til for at den skal sitte perfekt.

Dersom det er veldig kort tid til bryllupet og vi ikke klarer å levere en kjole, ja for det hender at noen kommer og skal gifte seg om 4 uker, da velger vi en kjole fra vår butikk. I løpet av våre 25 år i bransjen er det veldig få ganger vi ikke har klart å hjelpe noen med å finne drømmekjolen din. 

Og selv om du har full kontroll frem mot bryllupet ditt er det alltid mye som skal ordnes de siste ukene før den store dagen.

Vi vet at det er skummelt å ta avgjørelsen, men som regel ser vi at de brudene som synes det er skummelt hopper ut av butikken og synes det er herlig, at valget er tatt. Kjolen er i boks!

Men husk en ting. Når avgjørelsen er tatt er det viktig at du ikke fortsetter å se på kjoler, det finnes et hav av kjoler på nettet og noen ganger tror man at man har tatt feil valg. Da er det viktig å ringe oss sånn at du kan komme og se på drømmekjolen din igjen! Da skjønner du hvorfor du valgte akkurat den!

 Lykke til i kjolevalget, husk at vi er her med vår ekspertise for å hjelpe deg å ta det vanskelige valget på den viktigste kjolen i ditt liv.

 

Med ønske om en god førjulstid fra jentene i Norges beste Brudesalong, Christiane Brudesalong.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *