Kort kjole – som hovedkjole eller kjole nr 2?

Det er mer og mer forespørsler etter korte kjoler. 

Noen som ønsker dette skal ha 3 dagers bryllup og ha en enkel kjole første kvelden, før den store dagen. Andre ønsker å skifte fra den store kjolen til en litt letter kjole til festen, mens andre ønsker en enkel kjole.

De som ikke skal gifte seg i kirken, synes det er helt perfekt med en kort kjole. Enten det er på rådhuset eller i utlandet på en ambassade.

Vi har fått inn flere korte kjoler som kan passe i alle anledninger til bruden. Noen er trange og kroppsnære, andre har strutteskjørt i tyll og noen har til og med fjær! Korte kjoler kan være utrolig typete.

I fjor hadde vi en skikkelig tøff brud, hun hadde i hele livet drømt om dyre designersko og hadde endelig kjøpt de. Så da var det ene kriteriet hun hadde at skoene skulle synes. Hun endte opp med en kort kjole som var kortere foran og litt lenger bak. Det var utrolig stilig.

Vi har også bruder som faller for lange kjoler, men som ønsker å ha de på sin måte. Da har mine skreddere klippet de av og laget de korte. Da får du en kjole ingen andre har maken til!

Og som flotte Cecilie som driver 4seasons wedding, hun hadde 2674 fra Mori Lee i bryllupet sitt. Som lang kjole. Men ønsker nå og lage den som selskapskjole! Kjolen er jo karamell kjole og ingen typisk brudekjolefarge. Og da kan man få bruk for kjolen sin igjen. Vi skal snart gjøre dette nå, og vi drømmer om hvor fint dette kan bli. Dersom du ønsker å gjøre om kjolen din etter den store dagen, ta kontakt med oss så kommer vår designer med forslag. Og vi kan selvsagt gjøre jobben for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *