Kjersti Ahlgren – presentasjon av vår grunnlegger.

For 25 år siden jobbet Kjersti i en stor Brudesalong i Oslo. Hun fikk kontakt med en av leverandørene som mente at hun burde begynne for seg selv. Huset hjemme på Langhus ble pantsatt, lokalene i Oslo sentrum ved Rådhuset, ble pusset opp og Kjersti begynte med 40 kjoler!

Den gang het vi Pronuptia Brudesalong. Vi ble fort større, flere ansatte og i 1999 flyttet Brudesalongen til Haakon VIIs gate i Vika.

Her ble vi Christiane Brudesalong. Mange har spurt om hvorfor vi heter Christiane, hvem som er Christiane. Vel det er ingen i familien vår. Men i sin tid samarbeidet vi en del med Christiania Glassmagasin og det var snakk om å flytte inn sammen med dem. Derav dukket bare Christiane opp, og nå er vi bare Christiane!

I 2004 flyttet Christiane til Tjøme. Dette fordi Kjersti var blitt kreftsyk og ikke kunne drive så stort lenger. Datteren ble spurt om å ta over, men med en liten baby var ikke tiden helt riktig. Salongen har gjort det bra på Tjøme også, og mange av kundene våre har kommet fra Oslo, Asker og Bærum. Mye fordi vi hadde god personlig service og åpent for timebestilling også på kvelder, og i helger.

I 2015 tok datteren over og det ble besluttet å flytte til Sandvika.

Kjersti er rukket å bli 71 år, men har fremdeles et brennende engasjement for Christiane Brudesalong og hva hun har bygget opp. Vi ble i år kåret til Årets beste Brudesalong og det hadde vi ikke blitt hadde ikke Kjersti bygget opp salongen slik den er. Vi skal yte service, og den skal være personlig. Og vi skal være ærlige i våre tilbakemeldinger. Det har vi alle lært av vår mentor, Kjersti.

Kjersti er ikke bare opptatt av brudekjoler, men familien sin. Hun er den beste mormoren og moren man kan ha. Virkelig engasjert og er 100% tilstede for barnebarna når hun passer de.

I dag fyller vår grunnlegger 71 år! Vi gratulerer med dagen.

HIPP HIPP HURRA!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *