Som dere kanskje har fått med dere har Christiane startet blogg.

Så hvorfor har vi startet blogg?

Jo fordi det å jobbe i en Brudesalong er så mye mer enn å jobbe i en butikk. Vi hjelper virkelig våre nydelige kunder med å finne det viktigste plagget i livet, nemlig kjolen mange har drømt om siden de var små.

Vi ønsker å dele litt av hverdagene våre med dere. Vi har masse erfaring når det gjelder både planlegging og gjennomføring av den store dagen. Vi ønsker å dele dette med deg som kunde slik at dere kan dra nytte av vår kunnskap. Vi snakker med kundene våre mye i forkant, og også en del ganger i etterkant og hører hva dere har gjort, og hva dere skulle ha gjort annerledes. Sist uke var det for eksempel en som glemte blomstene sine hos frisøren… og det er kjedelig etter å ha planlagt i lang tid hvordan buketten skulle være. Men husk at selv om man glemmer noe den dagen, er de aller fleste utrolig fornøyde med dagen. Og ofte blir det bare en god latter i etterkant.

Og vi har også samarbeid med flotte Cecilie i 4seasons weddings. Hun er profesjonell bryllupsplanlegger. Cecilie var vår aller første kunde i Sandvika. Hun skulle gifte seg i Barcelona og etter mange år i reiselivsbransjen fikk hun ikke det hun ønsket seg. Hun sa derfor opp jobben sin og startet for seg selv. For å hjelpe andre flotte bruder med å få drømmebryllupet.

Cecilie er ekspert på Spania, men har også reist rundt og fått masse gode kontakter på flotte steder du kan ha bryllupet ditt.

Vi kommer til å la deg som leser også styre litt hva vi skal skrive om. Hva du ønsker å vite mer om, og spørre oss om ting dere lurer på.

Vi håper at dette blir en levende blogg som både vi som er «Christiane» og du som kunde kan bidra til. Vi vet at det ligger mange timer planlegging rundt den store dagen, og vi ønsker å være der for dere mest mulig igjennom prosessen.

 

Velkommen til Christiane, Norges Beste Brudesalong 2017!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *