Godt nytt år!

Vi har hatt noen deilige dager med noe fri og selvsagt åpen butikk. Christiane stenger aldri dørene for kunder.

Det har vært relativt hektisk i juleferien, det er mange som er «hjemme» på besøk hos familie og dermed ønsker å bestille time for å finne drømmekjolen.

Mange bruder må bestemme seg i løpet av januar dersom vi skal rekke leveringstid, og tilpasning i butikk av våre skreddere. Husk det! Mange har allerede sendt mailer og bestilt kjoler og det er fullt mulig. Vi lager en kontrakt, sender den pr mail, og pengene overføres via konto.

I løpet av få dager blir nye nettsider med 2018 kjolene lagt ut, husk at dette bare er et utvalg av hva vi har i butikk. Det gjelder både brude- og selskapskjoler.

Du kan i mellomtiden se på noen av leverandørene vi fører og som vi er alene om å ha i Oslo området for å se om du finner drømmekjolen, er den ikke i butikk kan vi også bestille den inn til deg.

Cosmobella

Demetrios

Diane Legrande 

Justin Alexander

Lillian West 

Ronald Joyce 

Sincerity

Sweetheart 

Merk at kjolene ovenfor er kjolemerker vi er ALENE om å føre i vårt område, dette er viktig for mange bruder. Å være så unike som mulig. Det har du gode muligheter for når du finner drømmekjolen hos oss.

I tillegg er vi en av Østlandets største Mori Lee forhandlere. Dette er en leverandør vi elsker, de leverer hvert år. De har flere merker i tillegg til Mori Lee. I alle størrelser og fasonger, og i alle prisklasser. Virkelige flotte kjoler.

Mori Lee 

Skal du gifte deg i 2018 og ennå ikke har kjole? Vi har ledig kapasitet nå fremover<3

Igjen godt nytt år, og velkommen til Norges beste Brudesalong som ligger i Sandvika!

Hilsen jentene i Christiane.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *