Et innlegg om kropp….

Jeg vil få lov til å skrive et innlegg om kroppen vår.

Vi står dagen lang med kunder, og må si at vi jenter er utrolig kritiske til oss selv. Uansett hvordan vi ser ut og hvilken strl vi er i klær så er stort sett ingen fornøyde. Nesten alle kundene våre kommer for eksempel inn og sier at de må har ermer for det er noe de ikke er fornøyde med. Og jeg mener jo ikke at vi ikke skal føle oss fine på den store dagen, men det er ingen andre som legger merke til armene dine den dagen. De legger merke til DEG i den nydelige kjolen din, og hvordan du og mannen din stråler!

Her for noen uker siden hadde jeg en herlig kunde i butikken, hun synes rett og slett at hun så perfekt ut i alle kjoler! Vi fant selvfølgelig en kjole som var finere enn de andre, men bare det å kunne si at: Jo jeg ser fin ut jeg!

Vi har jo alle utfordringer med kroppene våre, og ønsker selvsagt å se best mulig ut den dagen. Og det forsøker vi å hjelpe til med, vi finner kjoler som passer din kropp. Men disse små detaljene som ingen andre legger merke til, er det jo egentlig ikke noe vi trenger å tenke så alt for mye på.

Dette innlegget er ikke ment som noe belærende informasjon, vi skulle bare ønske at dere er fornøyde med hvordan dere ser ut! Vi står med flotte kunder hver dag, og dere ser flotte ut akkurat som dere er!! Husk det.

Og husk at bildene du ser på nettet er retusjerte og de har brukt Photoshop!

Ha en strålende jakt etter drømmekjolen din. Håper vi ser deg i butikken hos oss. Vi har alltid drop in og timebestilling hos oss er gratis. Book gjerne din prøvetime på: www.christiane.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *