Barcelona here we come….

Neste uke reiser tre av oss ned til Barcelona, de andre tre blir hjemme og passer butikken. Ja for tenk, nå er vi totalt seks stykker i Sandvika! Tre kundekonsulenter og tre skreddere i høysesongen!

Mer om oss senere, for nå er det brudekjolemote 2019 det skal handle om. Vi skal ned og gjøre innkjøp for alle våre flotte 2019 bruder. Også for oss er det seks mnd leveringstid på kjoler, så det vi bestiller nå kommer i oktober/november. Da er det stort utvalg av nye kjoler for nye bruder.

Og før det blir det salg på 2018 kjoler, for vi er en Brudesalong som har stort fokus på å bytte ut hele kolleksjoner hvert år. Vi har de siste årene beholdt noen av de populære modellene fra siste år. Men vi vet dere følger med på nettet, ser hva som er populært og ønsker å være unike. Og det gjør vi også. Det er derfor vi har enerett i Oslo området på en del kjoler, og det skal vi fortsette med. Slik at du som brud kan føle deg spesiell på den store dagen, med en kjole ingen andre har maken til. Og som man ikke kan få tak i alle andre steder!

Kjoler vi fører som vi er eksklusive på er pr dags dato:

Demetrios, flotte eksklusive kjoler i god kvalitet. Disse kjolene er unike og de har sin egen, platinum kolleksjon som vi har hos oss.

Cosmobella: spennende og flotte brudekjoler til en god pris!

Lillian West, spesielle boho kjoler som er i vinden om dagen.

Sincerity, romantiske og tradisjonelle kjoler.

Sweetheart, flotte romantiske kjoler til gode priser!

Justin Alexander, eksklusive og flotte kjoler.

La Sposa, toppmerket til St Patrick by Pronovias. (kommer august 2018)

Vi har allerede fått se litt av kolleksjonene som kommer, selv om vi ikke får lov til å dele dette på sosiale medier ennå. Det er mye stener, altså bling, og perler. Og noe fjær! Når det gjelder fasong er det fremdeles en del store kjoler og en del kroppsnære kjoler, samt en del boho styles. Og det kommer mye ermer til neste år, og det merker vi på dere kunder. Flere og flere spør etter dette.

Vi er ute etter å høre hva du ønsker at vi skal kjøpe inn? Hvordan ser drømmekjolen din ut? Vi synes det er et utrolig ærefult oppdrag å skulle velge ut de kjoler dere 2019 bruder skal se på i vår butikk:) Hvis vi kan hjelpe dere med å finne akkurat den drømmekjolen du har sett for deg så blir vi ekstra glade!

Som sagt butikken er bemannet til tross for at halvparten av oss reiser til  Barcelona, og vi har fremdeles drop-in hver eneste dag som en av få brudesalonger! Velkommen til Norges beste Brudesalong, Christiane i Sandvika.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *