2018 bruder vi er klare……

Nå er vi virkelig klare for 2018 brudene som skal tilpasse kjolene sine hos oss, samt kjøpe det de trenger av tilbehør. Lageret vårt er fylt opp, og jentene er klare. Vi har i år ansatt nok en skredder, så nå har vi tre flotte unge jenter som er skreddere av fag som skal sy på kjolene deres slik at de blir perfekte den store dagen.

Lørdag 14. april har vi åpnet opp hele dagen for tilpasninger, så da treffer dere alle de tre flotte skredderne samme dag hos oss:)

Vi håper dere synes at timebestillings systemet fungerer tilfredsstillende. Husk at når du skal sy kjolen din skal du bestille tilpasning med skredder (30 min) og når du skal hente er det «henting etter søm» også 30 min. Man må ha med seg sko på tilpasningstimen da vi legger opp kjolene perfekte til den sko høyden du skal ha på deg den store dagen. Dette gjelder også selskapskjoler!

Vi har begynt med alle sommerens tilpasninger nå! I fjor tok vi alle bare noen uker før og det ble litt mye, så i år forsøker vi å ha dere inn i god tid sånn at det ikke blir stress mot slutten. Vi vet jo da at dere har mye annet å tenke på!

Alle Christiane brudene forteller at det er kun småting igjen mot slutten, men at dette ofte hoper seg opp på slutten.

Vi ønsker derfor at kjolen skal være i boks slik at dere slipper å tenke på det!

Bestill time nå! Og har du ikke lyst til å gjøre det på nett er det bare å ringe eller sende mail. Vi svarer nesten alltid på døgnet:)

Ha en flott april uke, nå håper vi varmen og våren kommer snart. Og gleder oss med alle dere som har den store dagen å se frem til!

Til lykke alle Christiane Bruder, vi sees snart!

Tonje, Kjersti, Karina, Camilla, Hanne og Jennie.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *